Het verhaal

Ik groeide op tussen de Vlaamse velden in de bloemenwinkel van mijn ouders. Na mijn studies reisde ik naar groene plekken over de hele wereld, van het Amazonewoud en de Galapagos-eilanden tot de Zweedse bossen.Eenmaal terug thuis miste ik het groen, en begon ik mijn eigen #urbanjungle uit te bouwen in hartje Antwerpen. Het hoogtepunt van mijn jungle werd bereikt toen ik plots meer dan 400 groene huisgenoten had.

Met al deze planten werd het appartement al snel iets te krap.

Daarom verhuisde een groot deel van de planten naar het nieuwe atelier in Boechout, net buiten de heerlijke stad Antwerpen.

Op deze nieuwe uitvalsbasis gaan ook al onze workshops door, en je kan er steeds terecht voor externe projecten.

Verder trek ik ook rond in België en Nederland om workshops te geven op scholen, beurzen, winkels, vrijgezellen & teambuildings.

Het atelier

Je kan ons atelier terugvinden op de Victor Heylenlei 2 te Boechout 2530. Tussen de planten ben je dan welkom voor verschillende workshops met planten en glas-in-lood. Neem snel een kijkje in ons aanbod.

BEREIKBAARHEID
Klaar voor een bezoekje? Dan kan je je weg naar ons atelier vinden op heel wat manieren, ik help je alvast graag op weg:

MET DE AUTO: Met de auto kom je makkelijk bij ons atelier. We zijn gelegen vlakbij de Liersesteenweg. Parkeren doe je gratis in onze straat en de straten rondom.

MET DE FIETS: Kom je graag met de fiets? Dan is ons atelier lekker bereikbaar! We zijn gelegen langs de Fietsostrade F11 en je kan je fiets stallen aan de fietspalen net voor ons gebouw. 

MET DE TRAM/BUS: Op 2 minuten wandelen van ons atelier vind je de halte ‘Hof Savelkoul’. Deze bereik je makkelijk vanuit de stad via tram 15 of bus 90.

MET DE TREIN: Kom je van iets verder weg? Dan kan je ons atelier bereiken via het treinstation ‘Mortsel Oude-God’. Van daaruit kan je tram 15 nemen en enkele minuten later afstappen aan de halte ‘Hof Savelkoul’. Van daaruit wandel je 2 minuten naar ons atelier.